Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

O nas

Spletna trgovina Candybox.si je del prodajnega programa podjetja Biga d.o.o..

Podjetje BIGA d.o.o. je družinsko trgovsko podjetje od ustanovitve leta 1993 dalje. V vseh letih od ustanovitve smo kljub korenitim spremembam v gospodarskem okolju uspeli ostati na poti, ki smo si jo začrtali na začetku. Prodajamo izdelke, ki so namenjeni gostinski in slaščičarski dejavnosti. Sedaj smo razširili podnubo še na sladkarije, ki pri nas niso dosegljive, prodajajo pa se v Amriki, Veliki Britaniji in drugod po svetu.
Vedno znova širimo naš prodajni program, ga dopolnjujemo in se trudimo našim kupcem zagotoviti kvalitetno storitev po ugodnih cenah. Sodelovanje s širokim krogom dobaviteljev nam omogoča pestro ponudbo, prilagojeno našim kupcem.


Vizija

Kot prva trgovina v Sloveniji, ki ponuja sladkarije iz Amerike in sveta želimo, da bi svojo ponudbo obogatili s produkti, kateri so strankam težko dosegljivi na slovenskem trgu. V prihodnosti bomo upoštevali želje strank in poskusili uvoziti zanimive in iskane produkte. Naš cilj je biti trgovina, ki bo strankam omogočila cenejši dostop do produktov iz drugih trgov in možnost nakupa okusov sladkarij, ki jih na našem trgu nismo imeli možnosti kupiti.


Blagovne znamke

Trudimo se uvažati sladkarije znanih znamk. Seveda nam lahko svoje želje sporočite, mi pa jih bomo poskusili izpolniti.

V prodajnem programu so sladkarije znamk:
- Hershey's
- Reese's
- M&M's
- Wonka
- Snickers
- KitKat
- Mars
- Twix
- Monster Energy
- Rockstar Energy
- NOS Energy
- Harry Potter
- Candy Crush
- Jelly Belly